Kladdkaka i långpanna

Kladdkaka i långpanna är perfekt att bjuda på när du får gäster. Använd dubbla bakplåtspapper i plåten så blir det enklare att hantera kakan när den är gräddad. En enkel kladdkaka att baka till många! Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsberäkningen är beräknad per bit.
Energi1135 KJ / 271 kCal
Fett14 g
Salt0.2 g
Kolhydrater34 g
Protein3 g
Kommentarer
Hej! Kan man frysa in kakan?
Judith-maria
2025-05-26Hej! Ja ,det går alldeles utmärkt! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-05-27Jag lagade detta recept till en sittning med 55pers. Jag tripplade receptet och fördelade det på två bleck (större plåtar, därav tvunget med större mängd för att få rätt tjocklek), jag bytte även ut smöret till margarin för att hantera laktosintolerans och allergi mot mjölkprotein. Det krävdes närmare 25-30min för den att bli klar och det var viktigt att låta den svalan och använda bakplåtspapper för att få den att komma ut i bitar. Kladdkakan blev otroligt lyckad, kladdig över alla bitar samtidigt som bitarna höll ihop, rekommenderar starkt.
Joel
2025-05-19Kan man göra den dagen innan?
Gunvi
2025-01-04Hej Gunvi! Den går fint att baka dagen innan. Hälsningar Leif
ICA-köket
2025-01-06