Kebabskav i pitabröd

Betyg 2.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kebabskav i pitabröd

Kikärter och älgskav i en härlig, het kombo. Servera i grillat pitabröd tillsammans med grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2012

Kebabskav i pitabröd

Ingredienser

4 portioner

Kebabskav

1 förp älgskav (à 240 g)
1 gul lök
1 msk olja
1/2 förp kokta kikärtor (à 400 g)
1/2 tsk spiskummin
1 msk sambal oelek
salt
peppar

Hummus

1/2 förp kokta kikärtor (à 400 g)
1/2 vitlöksklyfta
2 krm spiskummin
2 msk vatten
1/2 msk pressad citronsaft
salt

Tzatziki

1/2 gurka
2 dl matyoghurt
1/2 msk olivolja
salt
peppar

Till servering

1 förp pitabröd
2 tomater
1/2 isbergssalladshuvud

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1835 KJ / 442 kCal
Fett15.5 g
Kolhydrater46.3 g
Protein25.4 g

Testa liknande recept

  • Lammkebab i pitabröd
    Betyg 3.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kebabspett i bröd med tomatsalsa
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gräddig viltskavsgryta med pasta
    Betyg 2.3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad