Kastrullpasta med salami, cottage cheese och citron
Gör som italienarna och använd en del av pastavattnet som smörjmedel i en snabblagad pastarätt baserad på gnocchi, cottage cheese, riven ost och skivad salami. Perfekt till vardags!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012
Ingredienser
4 portioner
300 g pasta (t ex farfalle)
300 g fryst broccoli
200 g salami i skivor
250 g cottage cheese
finrivet skal av 1 citron
1 msk färskpressad citronjuice
2 dl riven ost (gärna lagrad)
2 msk finhackad persilja
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så gott och enkelt. Var inte rädda för citronen !
Nina
2023-09-21Perfekt vardagsmat! Funkar bra att byta ut salamin mot rökt tofu för vegetarianer.
Johanna
2023-05-15Så gott för att vara så enkelt! Passade bra med vitlökssalami i lite tjockare skivor. Hoppade över citronen eftersom det lät konstigt i kombinationen och det blev superbra 👌
Johanna
2022-01-13