Kassler- och broccolipytt

4
0
Kassler- och broccolipytt

Hungrig och tidsbrist? Prova denna kassler- och broccolipytt med ägg och cottage cheese! Från start till middagsbord tar det inte längre tid än vad det tar för pastan att koka.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kassler- och broccolipytt

Ingredienser

4 portioner
300 g gnocchi
300 g fryst broccoli
1 liten purjolök (ca 200 g)
1 msk olivolja
1 tsk torkad timjan
1/2 tsk salt
1 krm peppar
200 g kassler
1/2 dl färsk hackad persilja
250 g cottage cheese
3 äggulor
1/2 dl riven parmesan

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: ersätt cottage cheese med tofu och använd mjölkfritt hårdostalternativ istället för parmesan.
Gör äggfri: använd äggfri pasta. Uteslut äggulorna. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex vanlig svensk hårdost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi -1 KJ / 530 kCal
Fett 16 g
Kolhydrater 62 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden