Kassler- och broccolipytt

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Kassler- och broccolipytt

Hungrig och tidsbrist? Prova denna kassler- och broccolipytt med ägg och cottage cheese! Från start till middagsbord tar det inte längre tid än vad det tar för pastan att koka.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kassler- och broccolipytt

Ingredienser

4 portioner
300 g  gnocchi
300 g  fryst broccoli
1   liten purjolök (ca 200 g)
1 msk  olivolja
1 tsk  torkad timjan
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
200 g  kassler
1/2 dl  färsk hackad persilja
250 g  cottage cheese
3   äggulor
1/2 dl  riven parmesan

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: ersätt cottage cheese med tofu och använd mjölkfritt hårdostalternativ istället för parmesan.
Gör äggfri: använd äggfri pasta. Uteslut äggulorna. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex vanlig svensk hårdost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 530 kCal
Fett16 g
Kolhydrater62 g
Protein35 g

Testa liknande recept

Olivpasta med kassler
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbla kasslerskivor med grönsakspasta
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Internationell ostkaka
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga