Kantarellomelett med tomat- och färskostbaguette

Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kantarellomelett med tomat- och färskostbaguette

Omelett är en måltid du ganska snabbt tillreder och denna kantarellomelett som du serverar med baguette är inget undantag. Med smakrika kantareller och salladslök fyller du omeletten som tillagas i stekpanna på svag värme.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Kantarellomelett med tomat- och färskostbaguette

Ingredienser

4 portioner

Svamp

300 g kantareller eller annan svamp
1 msk smör
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 salladslökar

Omelett

12 ägg
1 1/2 dl vatten
1 1/2 tsk salt
3 krm svartpeppar
1 msk smör

Baguette

8 skivor baguette
100 g färskost
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1/2 rödlök
1 1/2 dl hackad persilja
1 tsk olivolja
1/2 tsk flingsalt
1 krm svartpeppar

Gör så här

00:03:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • En väldigt matig omelett! Till och med sambon som inte gillar svamp tyckte om det! Jag tog 9 ägg och 1 dl vatten istället eftersom vi bara är två. La dessutom på skivade tomater på toppen! Denna rätten gör jag gärna om!

    Jeanette

Testa liknande recept

  • Ugnsomelett med svampstuvning
    Betyg 3.9 av 5.104 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad