Kanelkryddade äpplen med apelsin och mynta

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Kanelkryddade äpplen med apelsin och mynta

Härliga kanelkryddade äpplen enkelt att ta med sig på picknick eller till jobbet som ett mellanmål. Frukten sveps in i syrlig apelsinjuice och blandas med grann mynta, råsocker och en klick crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Kanelkryddade äpplen med apelsin och mynta

Ingredienser

1 portion
1   stort äpple (eller dubbelt så många små)
1/2 tsk  kanel
juice av 1/2   apelsin
10   strimlade myntablad
1 tsk  råsocker
crème fraiche
raspat apelsinskal

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svalkande iste
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Eggnog med apelsin
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Alkoholfri mojito
Betyg 4.2 av 5.
60 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färsk frukt med lime och mynta
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbar med rödvin och mynta
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Citrussallad med lime- och myntasocker
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga