Julskinka med apelsin- och rosmaringriljering

Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Julskinka med apelsin- och rosmaringriljering

Annorlunda griljering till julskinkan med apelsin och rosmarin. Griljeringens bas är traditionell med honung och senap, dock dijonsenap. Blanda ihop och pensla på den kokta eller stekta skinkan, strö över ströbröd och griljera i ugn.

Julskinka med apelsin- och rosmaringriljering

Ingredienser

1 skinka
1 färdigkokt julskinka à ca 3 kg (gärna rapsgris)

Griljering

1 1/2 msk färsk hackad rosmarin
1 apelsin
1 msk flytande honung
2 msk dijonsenap
1 äggula
majsstärkelse (Maizena)
ca 1 dl ströbröd

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Julskinka med senapsgriljering
Betyg 3.7 av 5.78 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering
Betyg 4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och rosmarinstekta kycklinglår med granatäpplesallad
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cruditéer med apelsin- och rosmarindip
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön apelsinjuice
Betyg 3.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
Betyg 3 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad