Julkryddad snaps
Det är roligare och godare med egenkryddad snaps till jul. För detta recept på julkryddad snaps behöver du Brännvin Special, saffran, socker, kanel, apelsin och lime. Gör den någon vecka innan den ska serveras.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002
Ingredienser
7 dl
1 flaska Brännvin special (à 70 cl)
1/2 påse saffran (à 1/2 g)
2 msk socker
4 kanelstänger
skal från 1/2 apelsin
skal från 1 lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
I vår smak för söt
Birgitta
2021-12-25Ska spriten "stå och dra" i kylskåp eller i rumstemperatur?
Simon
2021-12-15Jag har satt stöpan idag, ska snart röra i den och hälla upp på flaskor!! Ser fram emot julafton för avsmakning
Mariana
2021-12-14