Jossans senap
Jossans lättlagade senap blandar du ihop på bara några minuter. Med en välsmakande konjak, krämig vispgrädde och kryddor får senapen en aromatisk och spännande smak. Servera senapen till till exempel kött, skinka, korv eller på smörgåsen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996
Ingredienser
8 portioner
50 g senapspulver
5 tsk socker
1/2 dl ättiksprit (12%)
1 äggula
1/2 dl vispgrädde
1 msk konjak
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sjukt stark! Blandade i crème fraiche för att få ner ”bettet”.
Jenny
2023-12-21Rekomenderar den som älskar en mycket stark senap. Rund i smaken sen kommer starkheten. Ett måste till julbordet och skinkan
Eva
2003-12-10Rekomenderar den som älskar en mycket stark senap. Rund i smaken sen kommer starkheten. Ett måste till julbordet och skinkan
Eva
2003-12-10