Jordgubbsambrosia

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Jordgubbsambrosia

Jordgubbsambrosia är en jättegod efterrätt som smakar bäst nybakad. Baka samman ambrosian med smör, vetemjöl, apelsinskal, ägg och socker. Toppa med jordgubbar och apelsinklyftor och glasera med florsocker och pressad apelsin.

Jordgubbsambrosia

Ingredienser

10 portioner
150 g  smör eller margarin
3   ägg
2 dl  socker
3 dl  vetemjöl
rivet skal av 1   apelsin (liten)

Glasyr

2 dl  florsocker
ca 2 msk  pressad saft av apelsin
15   jordgubbar
apelsinskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Petit chouxringar med jordgubbar och grädde
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jordgubbsbål
Betyg 2.3 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbsgelé med mandelgrädde
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladcrème med jordgubbsmarinerade apelsiner
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jordgubbsflan med limesötad phillycrème
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Somriga mazarinrutor
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga