Ingefärs- och sesammarinad

Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ingefärs- och sesammarinad

En asiatisk ingefärs- och sesammarinad som ger härlig smak till både fläskkött och fågel. Lägg köttet i marinaden i god tid före tillagning, så att det hinner dra åt sig ordentligt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Ingefärs- och sesammarinad

Ingredienser

1 sats
4 vitlöksklyftor
4 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk färskriven ingefära
3 msk farinsocker
1/2 dl ljus soja
2 msk asiatisk fisksås
2 msk sesamolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hej. Är det inte väldigt lite vätska i marinaden? Försöker marinera 1 kg fläskkarré men det är ju som sagt inte mkt vätska?

    Christel

Testa liknande recept

  • Koreanska spjäll
    Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rub - grundrecept
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Peruanska grillspett (Anticuchos)
    Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsinmarinerade laxkotletter
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad