Indisk rislåda

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Indisk rislåda

Varför inte prova på en indisk rislåda till middag? Rätten blir vacker och fantastiskt smakrik av parmesanosten och kryddblandningen. Servera curryriset på en salladsbädd.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Indisk rislåda

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
2 msk  olja
2 dl  ris
1 1/2 tsk  curry
4 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
2   äpplen
1   bit rotselleri (1 bit motsvarar ca 100 g)
1   burk väl avrunnen majs (à ca 300 g)
125 g  gröna ärtor
1 msk  olja
2 tsk  spiskummin
salt och peppar
parmesan eller annan lagrad hårdost
isbergssallad
apelsin

För alla

Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.

 

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Gott! Blandade i en liten mängd russin innan gratineringen och det höjde rätten ytterligare.

Kristofer

2021-04-07

Testa liknande recept

Fiskgryta med majs och musslor
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lövbiffstacos
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Framtidstacos
Betyg 1.9 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med ris i krispig sallad
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tortilla av rotselleri
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tacogratäng med zucchini- och majssallad
Betyg 3.4 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga