Indisk rislåda
Varför inte prova på en indisk rislåda till middag? Rätten blir vacker och fantastiskt smakrik av parmesanosten och kryddblandningen. Servera curryriset på en salladsbädd.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 msk olja
2 dl ris
1 1/2 tsk curry
4 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
2 äpplen
1 bit rotselleri (1 bit motsvarar ca 100 g)
1 burk väl avrunnen majs (à ca 300 g)
125 g gröna ärtor
1 msk olja
2 tsk spiskummin
salt
peppar
parmesan eller annan lagrad hårdost
isbergssallad
apelsin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gott! Blandade i en liten mängd russin innan gratineringen och det höjde rätten ytterligare.
Kristofer
2021-04-07