Höstpasta med senap och persilja

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Höstpasta med senap och persilja

En värmande god pasta med fläsk, ärtorna haricots verts och morötter. Får höstig smak med hackad persilja och en klick senap i grädden. Krämigt och smakrikt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2013

Höstpasta med senap och persilja

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna penne
150 g haricots verts (bönor)
1 rödlök
2 morötter
ca 300 g rimmat bogfläsk
1 tsk olja
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 kruka persilja
1 msk senap
salt
peppar

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott! Använde vanligt stekfläsk, minst lika gott! Använder inte matlagningsgrädde (onödiga tillsatser!) utan blandade vanlig grädde och mjölk istället. Fryst persilja gick lika bra det med! :-)

    Lena

Näringsvärde per portion

Energi2245 KJ / 537 kCal
Fett19.4 g
Kolhydrater56.6 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

  • Haricots verts med citron och vitlök
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksstekta vaxbönor
    Betyg 4.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tonfisksallad med matvete & oliver
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färska haricots verts i senapsmajo
    Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad