Honungsstekta nektariner med jordgubbar och glass
Honungsstekta nektariner och jordgubbar med smak av smör och lime som du serverar med vaniljglass är en alldeles underbar efterrätt som garanterat gör succé. De söta varma frukterna med sin ljuvliga smak av honung kompletteras av den kalla glassen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004
Ingredienser
4 portioner
3 nektariner
1/2 l jordgubbar
1/2 dl skalad sötmandel
2 msk smör
1/2 lime (skal och juice)
2 msk honung
1 msk hackad mynta
1/2 l vaniljglass
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Flytande el. fast honung
Lena wivi-anne
2024-08-29Hejsan! det är enklast att använda flytande. Lycka till. Vänlig hälsning Tove
Redaktionen
2024-08-30Supergott, blev uppskattat av både vuxna och barn. Enkelt att göra.
Jenny
2024-08-04