Honungsstekta nektariner med jordgubbar och glass
![Honungsstekta nektariner med jordgubbar och glass](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32980/cf_259/honungsstekta_nektariner_med_jordgubbar_och_glass.jpg)
Honungsstekta nektariner och jordgubbar med smak av smör och lime som du serverar med vaniljglass är en alldeles underbar efterrätt som garanterat gör succé. De söta varma frukterna med sin ljuvliga smak av honung kompletteras av den kalla glassen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004
![Honungsstekta nektariner med jordgubbar och glass](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32980/cf_259/honungsstekta_nektariner_med_jordgubbar_och_glass.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 nektariner
1/2 l jordgubbar
1/2 dl skalad sötmandel
2 msk smör
1/2 lime (skal och juice)
2 msk honung
1 msk hackad mynta
1/2 l vaniljglass
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer