Honungssenap

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Honungssenap

Prova på att göra din egen senap genom att följa receptet på denna lena honungssenap, som får mogna några dagar i kylskåp efter tillredning. Vispa bara ihop dina ingredienser till senapen med elvisp före du häller upp i en burk med lock.

Honungssenap

Ingredienser

4 dl
1 dl senapspulver
1/2 dl vatten (varmt)
1 dl honung
1 tsk vinäger
2 krm salt
1 dl olja
1 dl vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Har gjort den några gånger och tycker den blir väldigt rinnig. Har skippat vattnet helt de senaste gångerna men fortfarande väldigt mycket vätskor i förhållande till senapspulver. Fortfarande mycket lös konsistens. Ska prova med ännu mindre vätskor och mer pulver för att se om det kan få den att bli tjockare. Smaken är det inget fel på.

    Jonathan

  • Hur länge står sig senapen i kylskåp efter tillagning?

    Nathalie

Testa liknande recept

  • Buffalo glaze till ribbs
    Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Julsenap med citrus
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelsenap
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smaksatt chilisås
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Honungs- och senapsmajonnäs
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Hemgjord senap med fikon
    Betyg 3.9 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad