Honungsrostade solroskärnor med skuren frukt

Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Honungsrostade solroskärnor med skuren frukt

En nyttig och färggrann dessert som du tillagar på under 15 minuter. Skala, skär och blanda den härliga frukten bestående av apelsin, banan och kiwi. Rosta solroskärnorna, ringla över honung och salt och häll dem slutligen över frukten. Klart!

Honungsrostade solroskärnor med skuren frukt

Ingredienser

4 portioner
2 kiwi
2 bananer
1 apelsin
1 dl solroskärnor
1 msk honung
1 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi832 KJ / 199 kCal
Fett7.9 g
Kolhydrater25.2 g
Protein4.7 g

Testa liknande recept

  • Gino med vaniljglass
    Betyg 3.6 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chokladfondue med frukt
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fruktsallad med passionsfrukt
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fruktsallad med nötter och honung
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Apelsinzabaionegratinerad frukt
    Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad