Honungsglaserad stjälkselleri

Denna honungsglaserade stjälkselleri är ett smakfullt tillbehör till exempelvis stekt fisk eller kött. Med smör och honung som glaze får sellerin ett fint djup vilket du avrundar med lite hackad gräslök innan servering.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
12 stBlandade med edamamebönor, riktigt gott till grillat. Rekommenderas!
Anna
Prova riven parmesan över, mycket gott!
Carina
Riktigt gott
Håkan
Underbart och oväntat gott. Åt det till kyckling och kan säkert passa till annat också.
Birgitta
Jätte gott!! Passar bra till stekta laxfile'.
Annelie
Riktigt gott!! Rekommenderas!!
Annelie
Vad innebär ett stånd selleri?
Hampus
Riktigt gott 😋
Monica
Hej Anita! Det var en bra fråga!! Tyvärr hade vi skrivit fel. Men med din hjälp kunde vi nu rätta till det-så det räcker med 1/2 tsk salt till 4 portioner. Hälsningar Michelle
Ica-köket
Varför är det salt två gånger i receptet?
Anita