Cheesecake anses av många vara den perfekta efterrätten! Testa att göra cheesecaken med hjortron; smaken och konsistensen kommer få det att vattnas i munnen!
Ingredienser
8 portioner
Botten
250
g
finhackade digestivekex
8
msk
smör
1
tsk
malen kanel
Fyllning
2
pkt färskost à 200 g
3
ägg
1/2
dl
socker
1
tsk
vaniljsocker
rivet skal av 1
citron
2 - 3
dl
hjortronsylt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
34
3 st
Kommentarer
Redaktionen
2014-10-13
Hej!
Ber om ursäkt för detta!
Men vi tänkte oss paket à 200 g i detta fallet och kanske 2-3 dl hjortronsylt.
Lena
2014-10-09
Denna sorts recept är jobbiga. Vad är 2pkt philadelphiaost?. Storleken ändras över tid. Skriv antal gram.! Likaså med hjortronsylten.
Anette
2005-11-29
God tack vare att jag hade egen hemlagad lättsockrad hjortronsylt. Socker bör helt uteslutas i fyllningen, den blir för söt.
Jag severade med lättvispad grädde.
Kommentarer
Redaktionen
2014-10-13Hej! Ber om ursäkt för detta! Men vi tänkte oss paket à 200 g i detta fallet och kanske 2-3 dl hjortronsylt.
Lena
2014-10-09Denna sorts recept är jobbiga. Vad är 2pkt philadelphiaost?. Storleken ändras över tid. Skriv antal gram.! Likaså med hjortronsylten.
Anette
2005-11-29God tack vare att jag hade egen hemlagad lättsockrad hjortronsylt. Socker bör helt uteslutas i fyllningen, den blir för söt. Jag severade med lättvispad grädde.