Halstrade varma mackor

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Halstrade varma mackor

Toppengoda halstrade varma mackor som du tar med dig på skidturen och värmer över den heta elden. Det färska brödet penslas med senap och tomatpuré och fylls med lök, skinka och ost innan de packas ner i ryggsäcken och väntar på att få grillas.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Halstrade varma mackor

Ingredienser

4 portioner
8   skivor formfranska
3 msk  fransk senap
1   rödlök
5 msk  tomatpuré
4   stora skivor rökt eller kokt skinka (dubbelt så många om de är små)
4   tjocka ostskivor eller skivad mozzarella

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mozzarellagratinerad kassler
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och mozzarellaspett
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dessertspett med tre ostar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad macka med pesto
Betyg 3.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomat- och nektarinsallad med mozzarella
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spenat- och mozzarellasallad med mandel
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga