Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Halstrade varma mackor

Toppengoda halstrade varma mackor som du tar med dig på skidturen och värmer över den heta elden. Det färska brödet penslas med senap och tomatpuré och fylls med lök, skinka och ost innan de packas ner i ryggsäcken och väntar på att få grillas.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bre senap på hälften av brödskivorna.
  2. Skala och skiva löken tunt.
  3. Bre tomatpuré på de resterande brödskivorna.
  4. Lägg samman smörgåsarna med lök, ost och skinka mellan. Svep smörgåspapper runt och packa ner i matsäcken.
  5. Två halster behövs för att kunna grilla mackorna över eld i backen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 skivor formfranska
  • 3 msk fransk senap
  • 1 rödlök
  • 5 msk tomatpuré
  • 4 stora skivor rökt eller kokt skinka (dubbelt så många om de är små)
  • 4 tjocka ostskivor eller skivad mozzarellaost
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer