Grillad sallad med ädelost

Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Grillad sallad med ädelost

Romansallad är en härligt fast och krispig salladssort som tål lite tuffare behandling. Som att läggas på grillen och få fina grillränder. Klicka på en krämig röra med ädelost, majonnäs och crème fraiche och strössla över rostade hasselnötter för trevligt crunch.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Grillad sallad med ädelost

Ingredienser

4 portioner
1 romansalladshuvud
1 msk olivolja
75 g ädelost
1/2 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 krm peppar
3 msk grovhackade, rostade hasselnötter
bladpersilja till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Barnen tom gillade detta. Jättegott. 😃

    Christina

Näringsvärde per portion

Energi1379 KJ / 330 kCal
Fett33 g
Salt0.57 g
Kolhydrater3 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Ädel avokadoröra
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bresaola med ädelostfikon
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snabb broccoliröra
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ädelostsås
    Betyg 3.8 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad