Grillad biff och sparris med burrata och tomatvinägrett

En utvecklad, mer matig variant av en klassisk capresesallad med grillad ryggbiff, sparris, rucola och parmesan som tillägg. Burrata är en italiensk färskost från Apulien. Den är en lyxig blandning mellan mozzarella och krämig grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Ingredienser
4 portioner
4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st)
1 tsk salt
250 g grön sparris
olivolja
1 krm svartpeppar
1 romansallad
1 påse rucola (à 65 g)
200 g burrata eller buffelmozzarella
Tomatvinägrette
1 dl soltorkade tomater
1 liten vitlöksklyfta
2 msk vit balsamvinäger
1 dl olja
1 krm salt
1 krm peppar
1 dl finhackad basilika
Till servering
basilikablad
hyvlad parmesan
Gör så här
00:30:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stBästa ever!
Mirja
Bästa salladen. Såå god.
Karin
Den här biffsallden har gått på högvarv i släkten dom senaste åren. Så fräsch och god och alla blir nöjda. Enkel att göra rekommenderar denna varmt.
Mirja