Gratäng med rökt fisk

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Gratäng med rökt fisk

Snabblagad och enkel fiskgratäng med rökt fisk. Detta recept gör du med rökt makrill, dill, gräslök, äggvita och majonnäs. Servera den läckra gratängen med skivad gurka, tomat och potatismos.

Gratäng med rökt fisk

Ingredienser

4 portioner
2   rökta makrillar
smör eller margarin
svartpeppar
1/2   knippa dill
1   äggvita
3 msk  majonnäs
gurka
tomater
4   port potatismos

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Det här var supergott och enkelt att laga! Vi tog färdiga filéer istället för hela fiskar, lättare och snabbare att rensa och gott med den rökta smaken och kryddorna. 2 filéer räcker till ca 4 personer. Kan tänka mig att detta passar bra på buffébordet!

Sara

2008-08-14

Testa liknande recept

Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökt fisk med svamptartar
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grekisk makrill
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga