Grane Cuotte (Kokt Vete)

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Grane Cuotte (Kokt Vete)

Grane Cuotte är en färgsprakande söt sallad med ljuvliga ingredienser. Du kokar matvetet och blandar det med syrliga granatäpplekärnor och rostade valnötter och pistagenötter och sveper in blandningen med vitt vin och honung.

Grane Cuotte (Kokt Vete)

Ingredienser

4 portioner
1 dl matvete
1/2 dl valnötskärnor
1 msk pistagenötter
1 1/2 dl torrt vitt vin
2 - 2 1/2 msk honung (lavendelhonung)
1 granatäpple
rivet skal från 1/2 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostad pumpa med purpurkål och matvete
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Apelsinsallad med granatäpple och pistage
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bellini med granatäpple
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga