Godaste glöggen

Betyg 2 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Godaste glöggen

Inget adventsmys utan en värmande, kryddig väldoftande julglögg! Den här glöggen görs på kraftig rött vin, kardemumma, kanel, apelsinskal, honung och ingefära. Blanda, sila, värm och bjud tillsammans med en pepparkaka.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012

Godaste glöggen

Ingredienser

1 liter
1 l rött vin av kraftigare typ, gärna en sydafrikansk cabernet sauvignon/shiraz
1 1/2 dl honung
2 cm färsk ingefära
1 1/2 tsk grovstött kardemumma
1 kanelstång
tunna skalremsor av 1/2 apelsin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Varm clementinglögg med stjärnanis
    Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Stark romglögg med apelsin
    Betyg 4.6 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cranberryglögg med julsmak
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Varm tranbärsglögg
    Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Äppelglögg med konjak
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad