Gino

Gino är en klassisk dessert som skapades i början av 90-talet, där vit choklad rivs över frukt som banan, kiwi och jordgubbar, ugnsgratineras och serveras varm med vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2025

Gör så här
00:10:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat utan glass.
Energi1242 KJ / 297 kCal
Fett12 g
Salt0.1 g
Kolhydrater42 g
Protein3 g
Kommentarer
10 stSMASKENS
Mikael
Lätt att göra och gott. Jag fick ha den inne ugnen längre än 5 min, men det beror kanske på ugn.
Annika
Enkelt och gott
Christina
Kan ha flagad mandel på också
Anki
Gott med päron också :)
Caroline
Gott med mango också!
Jonas alvar
Enkel och god efterrätt.
Caroline
Bra recept och håller med Lena! Blir extra smarrigt om den är inne lite länge
Petter
Brukar göra denna i en större form samt föreslår att man låter den stå på eftervärme - ca 100’ - i 15-20 min så frukten blir mjukare. Supergott!
Leena
Mycket god och enkel att göra
Helene