Getostfritters med äppel- och lingonchutney

2
1
Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Makalöst goda getostfritters som du friterar innan de serveras med en syrlig och fräsch chutney bestående av äpple, lingon, rödlök och äppelcidersvinäger. Bjud på de krispiga tilltuggen till fördrinken.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Ingredienser

6 portioner
600 g getost av chèvretyp
2 dl vetemjöl
3 1/2 dl pankomjöl
2 ägg
rapsolja till fritering
salt

Äppel- och lingonchutney

1 äpple
1/2 rödlök
1 dl lingon
3 msk socker
2 msk äppelcidervinäger
rapsolja
salt

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Inger

2011-12-12

Fick dessa supergoda bollar till glöggen. Kan rekommenderas!