Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Makalöst goda getostfritters som du friterar innan de serveras med en syrlig och fräsch chutney bestående av äpple, lingon, rödlök och äppelcidersvinäger. Bjud på de krispiga tilltuggen till fördrinken.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Ingredienser

6 portioner
600 g  getost av chèvretyp
2 dl  vetemjöl
3 1/2 dl  pankomjöl
2   ägg
rapsolja till fritering
salt

Äppel- och lingonchutney

1   äpple
1/2   rödlök
1 dl  lingon
3 msk  socker
2 msk  äppelcidervinäger
rapsolja
salt

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Fick dessa supergoda bollar till glöggen. Kan rekommenderas!

Inger

2011-12-12

Testa liknande recept

Rödkål med lingon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppel- och saffranschutney
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Muscovadosötad äppelchutney
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rårörda lingon
Betyg 4.2 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bärig goding- Juice på päron och lingon
Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga