Gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadgrönsaker

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadgrönsaker

Här är ett smakrikt och läckert recept på gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadegrönsaker. Karrén och den spännande tapenadsalladen på bland annat kapris, oliver, kronärtskocka och ruccola blir en förträfflig smakkombination!

Gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadgrönsaker

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
600 g skivad karré
1 msk smör
salt
peppar
1 citron (finrivet skal)
1 dl svarta oliver
1 msk kapris
1 burk marinerade kronärtskockor (à 180 g)
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott med bea till

    Filip

Näringsvärde per portion

Energi2349 KJ / 562 kCal
Fett28.4 g
Kolhydrater41.6 g
Protein32.3 g

Testa liknande recept

  • Knäckebrödspizza med tomatpesto
    Betyg 3.6 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nygrillad karré med getost och tomat
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kronärtskocka
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kronärtskocksdip
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad