Fyllt bröd med kyckling och fetaost

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Fyllt bröd med kyckling och fetaost

Recept på festlig rätt med inspiration från medelhavet. Du fyller urgröpt lantbröd med en smakrik kycklingsallad på bland annat kyckling, potatis, vitlök, fetaost och oliver. Skiva upp brödet i tårtbitar och servera.

Fyllt bröd med kyckling och fetaost

Ingredienser

4 portioner
1   italienskt, runt lantbröd
4   kycklingbröst
4   kokta potatisar
1/2   gurka
2   tomater
1   rödlök
3   vitlöksklyftor
1 dl  olivolja
1   knippe timjan
100 g  fetaost
6   oliver
1   citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ljummen sallad med paprika, oliver och fetaost
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurkfrittata
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Surkål & kassler sandwich
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lantbröd med salsa och grillad kyckling
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tomat- och basilikabruschetta
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostat lantbröd med paprika och salladsost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga