Fylld spetspaprika med kapris och färskost

Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fylld spetspaprika med kapris och färskost

Spetspaprika är en aning sötare än vanlig paprika, och blir ännu sötare ugnsgrillade. Fyll med nötfärs, oliver och kapris. Strö gärna rostad och saltad mandel över paprikan.

Fylld spetspaprika med kapris och färskost

Ingredienser

12 bufféportioner
500 g nötfärs
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
1 ägg
2 dl smetana eller matyoghurt
2 dl svarta oliver
2 msk kapris
8 spetspaprikor (gärna både röda och gula)
200 g cream cheese med vitlök
65 g färsk spenat

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi923 KJ / 221 kCal
Fett16.4 g
Kolhydrater5.3 g
Protein12.2 g

Testa liknande recept

  • Chili cheese padrones
    Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färskostglass med vaniljsmak
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Laxrullar med pepparrot
    Betyg 4.3 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Frosting
    Betyg 4.1 av 5.98 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparrotsspread med äpple
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad