Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Enkel

Fryst yoghurtbräck med müsli

Smarrig fryst yoghurt, som godis och glass i ett. Och passar utmärkt som ett litet mellanmål. Strö över müsli och hallon och sätt in i frysen minst 5 timmar. Bryt de härliga bitarna och servera.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda yoghurt och honung i en bunke.  Bred ut på ett bakplåtspapper, ca 1/2 cm tjock. Strö över müsli och hallon och sätt in i frysen minst 5 timmar.
  2. Ta ut bräcket och bryt i bitar och servera.

För alla

Kontrollera noga innehållet i müslin.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 2 msk flytande honung
  • 1/2 dl müsli eller hackade cashewnötter
  • 1 msk frystorkade hallon
Lägg till i inköpslistan