Fryst choklad- och hasselnötscheesecake

Cornflakes, hasselnötskräm, choklad och färskost. Tänk att så få ingredienser kan blandas till något så underbart och mäktigt gott som denna drömmiga cheesecake! På jakt efter den perfekta desserten? Som du lätt kan förbereda? This is it.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsberäkningen är per bit.
Energi2318 KJ / 553 kCal
Fett43 g
Salt0.3 g
Kolhydrater35 g
Protein8 g
Kommentarer
11 stRiktigt dålig. Botten seg och äcklig, resterande vart bara äcklig. Gör inte denna, slöseri av tid och utrymme i magen.
Moa
Vidrig! Gör inte till en tillställning. Kastades i soporna.
Stine helen
Lite besviken. Jag älskar choklad och hasselnötter men denna kaka var så mäktig och nästan kvalmig att äta. Kommer inte göra den igen.
Rebecca
Underbart god. Jag gjorde en mindre variant till nyår. Mumsigt mäktig, och den goda cornflakesbotten på den sista biten var krispig även efter frysning några veckor. På’t igen - nu med ICAs hasselnötskräm (första gången med Proteinella) - till födelsedagsfirande! Längtar redan!
Anna-carin
Woooooow! Perfekt till nyår!
Alexander
Blev jättehård. Tinade knappt på en timme. Ingen trevlig konsistens tyvärr.
Annika
Hej Annika! Vad konstigt, vet ej varför det blev så. Bättre lycka nästa gång. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Jättesmaskig men man kan inte ta så stora bitar, tillbehör glass och färska hallon
Inger
Tårtan smakar bara choklad, hasselnötskrämsmaken kommer inte alls fram. Känns bara som man slösat bort pengar. Cornflakesbottnen var en positiv upplevelse.
Ann-mari
Toppen! Gjorde den just till nyår med den andra nötkrämen.....blir spännande:-(
Linda m
Hej Mats! Ja, nutella eller ICAs egen hasselnötskräm :-) funkar jättebra! Hälsningar Michelle
Ica-köket