Fruktsallad med kanel

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Fruktsallad med kanel

Utmärkt efterrätt på fruktsallad med kanel att servera till exempel till fest. Marinera frukt som äpple, päron, apelsin, banan och vindruvor i en sockerlag med bland annat citruslikör och kanel. Garnera med limeskal och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Fruktsallad med kanel

Ingredienser

4 portioner
2 dl  vatten
1 dl  socker
1/2 dl  citruslikör
1   bit kanel
blandade frukt (t ex syrligt äpple, päron, apelsin, banan och klase druvor)
bär (av olika slag)
lime (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Enkelt att göra och mycket gott.

Gunnel

2010-02-01

Testa liknande recept

Marinerad fruktsallad
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glasspinnar på kokosvatten
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Decembergott
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tropisk fruktsallad med lime och citrongräs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm eller kall höstig äppelbål
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Egen "glass"
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga