Fruktsallad med kanel

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fruktsallad med kanel

Utmärkt efterrätt på fruktsallad med kanel att servera till exempel till fest. Marinera frukt som äpple, päron, apelsin, banan och vindruvor i en sockerlag med bland annat citruslikör och kanel. Garnera med limeskal och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Fruktsallad med kanel

Ingredienser

4 portioner
2 dl vatten
1 dl socker
1/2 dl citruslikör
1 bit kanel
blandade frukt (t ex syrligt äpple, päron, apelsin, banan och klase druvor)
bär (av olika slag)
lime (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Enkelt att göra och mycket gott.

Gunnel

2010-02-01

Testa liknande recept

Marinerad fruktsallad
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glasspinnar på kokosvatten
Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Decembergott
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frukt- och nötgodingar
Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm eller kall höstig äppelbål
Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Egen "glass"
Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad