Fruktcappuccino med sabayonskum

2
1
Fruktcappuccino med sabayonskum

Underbar och smakrik dessert finner du i denna fruktcappuccino med sabayonskum. Gör ditt söta, fluffiga skum av socker, vatten och äggulor som blir härligt krämigt av grädde. Lägg upp munsbitar av blandad frukt och toppa med god sabayon och choklad.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Fruktcappuccino med sabayonskum

Ingredienser

4 portioner
5 msk socker
2 1/2 msk vatten
2 äggulor
1 dl vispgrädde
valfri frukt t ex melon, druvor, äpple, päron och/eller mango
choklad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Maria

2006-03-31

Jättegott! Lätt att göra och går att förbereda. Godast är om man skär frukten i små bitar tycker jag. Jag brukar använda mycket exotiska frukter.