Fruktcappuccino med sabayonskum

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Fruktcappuccino med sabayonskum

Underbar och smakrik dessert finner du i denna fruktcappuccino med sabayonskum. Gör ditt söta, fluffiga skum av socker, vatten och äggulor som blir härligt krämigt av grädde. Lägg upp munsbitar av blandad frukt och toppa med god sabayon och choklad.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Fruktcappuccino med sabayonskum

Ingredienser

4 portioner
5 msk  socker
2 1/2 msk  vatten
2   äggulor
1 dl  vispgrädde
valfri frukt t ex melon, druvor, äpple, päron och/eller mango
choklad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Lätt att göra och går att förbereda. Godast är om man skär frukten i små bitar tycker jag. Jag brukar använda mycket exotiska frukter.

Maria

2006-03-31

Testa liknande recept

Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladglass-cupcake toppad med frukt
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tryffelfyllda päron med mintsabayone
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladbräck med frukt
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inkokta päron med choklad & päronmousse
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladdoppat godis
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga