Focaccia med ramslök

Det fluffiga italienska brödet focaccia är utmärkt på vilket buffébord som helst eller som komplement till middagen. Här är brödet smaksatt med den omåttligt populära ramslöken som ger brödet en touch av vitlök.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2024

Gör så här
00:10:00
01:00:00
00:30:00
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi757 KJ / 180 kCal
Fett7 g
Salt1 g
Kolhydrater25 g
Protein3 g
Kommentarer
2 stSuper gott!
Sara
Jag förstår att den är godast nybakad, men kan den göras i förväg och frysas in? Blir det gott? Hur värmer man bäst upp den i så fall?
Héléne
Hej Hélén! Focaccia är som du säger godast nybakat när ytan är frasig och härlig. Det går såklart att frysa in men då kommer det att tappa fraset. Värm det på låg temeratur ca 125 grader gärna i varmluftsugen. Lycka till! Hälsningar Niclas
ICA-köket