Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Stek flower sprouts eller brysselkålsblomma som det också heter tillsammans med gul lök. Tillsätt vispgrädde och dijonsenap och du får en fantastisk god kålrätt. De milda flower sproutsen i grädde smaksatt med senap passar bra att servera till rökt fisk.

Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Ingredienser

4 bufféportioner
1 gul lök
1 förp flower sprouts (à 150 g)
1 kruka dragon
1 msk olja
3 dl vispgrädde
2 msk grov dijonsenap
salt
svartpeppar

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1446 KJ / 345 kCal
Fett34 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Dragonyoghurt
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Dragonsenap
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Dragonsmör
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sotad broccoli med dragon
    Betyg 4.3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad