Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Eleganta fiskspett av laxfilé eller abborrfilé som du serverar tillsammans med apelsinsmakande fänkål och en förträfflig sallad av risoni, rödlök och tomater. En fräsch och välsmakande fiskrätt som passar perfekt en solig semesterdag.

Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Ingredienser

4 portioner
500 g laxfilé eller aborrfilé
4 blötlagda grillspett
1 msk rapsolja eller olivolja
1 tsk salt
1 krm peppar

Fänkål

1 fänkål
1 dl apelsinjuice (utspädd)
1 msk olivolja
3 stjärnanis
1 krm peppar
2 citroner

Sallad

4 portioner risonipasta
1 rödlök
2 tomater eller cocktailtomater (2 tomater motsvarar 12 cocktailtomater)
1 kruka basilika
1 msk olivolja

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Grillade marshmallows
    Betyg 3.7 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillade kycklingspett
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastasallad med lax
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad ananas
    Betyg 3.7 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad