Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fiskburgare med grovt bröd

Fiskburgare med grovt bröd är ett nyttigt och gott middagsalternativ. Du steker fiskbiffarna och sköljer de fräscha grönsakerna. Du blandar en ypperlig dressing till fiskburgaren av matyoghurt och gräslök.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek fisk och skaldjursbiffarna enligt förpackningens anvisning.
  2. Blanda matyoghurt med gräslök. Skölj grönsakerna och skär gurkan och rädisorna i skivor.
  3. Värm bröden.
  4. Fyll bröden med salladsblad, fiskbiffar, gurka och rädisor. Ringla på matyoghurten, lägg på ärtskott och överdelen av brödet.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på fisk- och skaldjursbiffarna.
Gör laktosfri: byt ut matyoghurten mot laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot ett sojabaserat alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Tips

Mosa avokado och lägg i burgaren.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 påse djupfryst fisk- och skaldjursbiffar (à 480 g)
  • 4 grova portionsbröd
  • 1 dl matyoghurt
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • salladsblad
  • gurka
  • rädisor
  • ärtskott
Lägg till i inköpslistan