Fisk med bönsalsa

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Fisk med bönsalsa

Uppfriskande fiskrätt med kryddiga inslag. Krydda fisken ordentligt med salt och citronpeppar och stek i olja. Bönsalsan med rödlök, ananas och chili ger sting till rätten. Passar utmärkt till kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Fisk med bönsalsa

Ingredienser

4 portioner
1   liten rödlök
1   röd chilifrukt
1   burk ananas (à ca 300 g)
1   burk röda bönor (à 400 g)
3 msk  olja
pressad saft från 1   citron
salt och peppar
400 g  fiskfiléer (eller fiskpinnar)
olja (till stekning)
salt
1 tsk  krossad citronpeppar
kokt potatis (eller bröd)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Salsan godast, frisk kombination. Fisken lite bortkommen, spara inte på citronpepparen och chilin!

Mats

2004-08-03

Testa liknande recept

Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ananastoppade skinkschnitzlar med paprika- och lökfräs
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helgrillad ananas
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ananassorbet
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad ananas med grönt te
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé på grön botten
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga