Fisk med bönsalsa

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Fisk med bönsalsa

Uppfriskande fiskrätt med kryddiga inslag. Krydda fisken ordentligt med salt och citronpeppar och stek i olja. Bönsalsan med rödlök, ananas och chili ger sting till rätten. Passar utmärkt till kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Fisk med bönsalsa

Ingredienser

4 portioner
1   liten rödlök
1   röd chilifrukt
1   burk ananas (à ca 300 g)
1   burk röda bönor (à 400 g)
3 msk  olja
pressad saft från 1   citron
salt och peppar
400 g  fiskfiléer (eller fiskpinnar)
olja (till stekning)
salt
1 tsk  krossad citronpeppar
kokt potatis (eller bröd)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Salsan godast, frisk kombination. Fisken lite bortkommen, spara inte på citronpepparen och chilin!

Mats

2004-08-03

Testa liknande recept

Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ananastoppade skinkschnitzlar med paprika- och lökfräs
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ananassorbet
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fylld fläskfilé med ananas och kokos
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad ananas med grönt te
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé på grön botten
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga