Färskost med ansjovis

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskost med ansjovis

Om du gillar ansjovis kommer du att älska den här rätten. Den unika smaken från fisken blandas med smarrig färskost, finriven intensiv pepparrot, gräslök, citronjuice och het tabasco. Servera med sprött knäckebröd och du har en perfekt förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Färskost med ansjovis

Ingredienser

4 portioner
1 liten burk ansjovisfiléer (à 55 g)
200 g naturell färskost
1 - 1 1/2 tsk finriven färsk pepparrot
1 msk finskuren gräslök
1 tsk färskpressad citronjuice
ca 3 droppar tabasco
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi720 KJ / 170 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

  • Mandelpotatis-tilltugg
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Silltallrik
    Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Räkor med amerikansk cocktailsås
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovissmör på knäcke
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrotsspread med äpple
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad