Färs- och böngryta med texmex-smak - en gryta med nötfärs och tacokrydda, lättlagad och mycket god. Köttfärsen som du blandar med bönor, tomater och avokado blir saftig och tacokryddan hettar till grytan som serveras med ostgratinerade tortillachips.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2010
Läs noga ingrediensförteckningen på tacokryddan och tortillachipsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fanny
2017-09-18Enkel och bra rätt. kul men tacos pp ett lite nytt sätt. Ta mkt mer tacokrydda än vad som står m ni gillar mer smak. Går även att värma dagen efter och sätta i bröd och göra en burito av den med grönsaker.
Frida
2017-03-31Supergott och så himla mätta blev vi! Rekommenderar verkligen! Köpte färdig guacamolemix och blandade med två avocados och löken.
Viktoria
2012-04-18Enkel och god maträtt dock så gjorde jag inte avokadoröran men åt smörgås med ost till.