Fårfiol med sallad

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fårfiol med sallad

Fårfiol är traditionellt rökt fårlår. Här serveras den skivade fårfiolen med en matig sallad på syrlig fetaost, söt paprika och granatäpplekärnor. Det hela toppas med knaprig rostad mandel. Perfekt på påskbordet eller under jul!

Fårfiol med sallad

Ingredienser

4 portioner
2 spetspaprikor
1 granatäpple
150 g fetaost
65 g färsk spenat
1 msk olivolja
2 tsk vinäger
flingsalt med jod
svartpeppar
1/2 dl sötmandel
300 g fårfiol

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1316 KJ / 315 kCal
Fett21.6 g
Kolhydrater6 g
Protein24.1 g

Testa liknande recept

  • Fårfiol på knäcke
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Granatäppelsirap
    Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bellini med granatäpple
    Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gravad lax med granatäpple
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad