Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Farfalle med falukorv och broccoli

Snabb och lättlagad vardagsmat. Stilig Farfalle i en livfull blandning av stekt falukorv, fräst purjolök och broccoli. Blanda samman alltihopa och servera i djupa tallrikar med riven parmesan.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka farfalle enligt anvisning på paketet.
  2. Strimla falukorv och purjolöken. Fräs korvstrimlorna i en het panna med olja tills de fått fin färg.
  3. Rör ner purjolöken och fräs med korven i 30 sekunder tills den precis mjuknat.
  4. Vänd ner broccoli och värm allt hastigt. Blanda med pastan. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  5. Lägg upp i djupa skålar. Riv färsk parmesanost över.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g farfalle
  • 400 g mager falukorv
  • 1/2 ansad och sköljd purjolök
  • 1 msk olja
  • 1 paket tinad broccoli (à 250 g)
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • färsk parmesanost
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?