Björnbärssylt & färskost

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
1
Björnbärssylt & färskost

Denna härliga björnbärssylt och lena färskost är perfekta till frukostbrödet! Mixa snabbt cottage cheese till en krämig ost medan björnbär och socker får puttra ihop till en sylt. Servera gärna din hemgjorda sylt och ost till nybakade scones.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Björnbärssylt & färskost

Ingredienser

1 sats
naturell cottage cheese
1   paket björnbär (à 250 g)
4 msk  strösocker
4 msk  vatten

För alla

Färskost: gluten- och äggfri. Gör mjölkfri: byt cottage cheese mot tofu.
Björnbärssylt: gluten-, mjölk- och äggfri.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Jag byter använder muscavadosocker och låter en kanelstång koka med. Gott!

Monica

2012-10-31

Näringsvärde per portion

Energi106 KJ / 25 kCal
Fett0.1 g

Testa liknande recept

Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Internationell ostkaka
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga