Björnbärssylt & färskost
Denna härliga björnbärssylt och lena färskost är perfekta till frukostbrödet! Mixa snabbt cottage cheese till en krämig ost medan björnbär och socker får puttra ihop till en sylt. Servera gärna din hemgjorda sylt och ost till nybakade scones.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006
Ingredienser
1 sats
naturell cottage cheese
1 paket björnbär (à 250 g)
4 msk strösocker
4 msk vatten
För alla
Färskost: gluten- och äggfri. Gör mjölkfri: byt cottage cheese mot tofu.
Björnbärssylt: gluten-, mjölk- och äggfri.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi106 KJ / 25 kCal
Fett0.1 g
Kommentar
Jag byter använder muscavadosocker och låter en kanelstång koka med. Gott!
Monica
2012-10-31