Dubbla chokladkakor med chokladkola
Frossa i choklad! Ett lager av salt dulce de leche och smält mjölkchoklad mellan två spröda småkakor. Dessa dubbla chokladkakor med chokladkola är allt en chokladälskare kan önska sig och lite till.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2021
Ingredienser
ca 20 st
100 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
1 ägg
2 krm salt
2 dl vetemjöl (+ extra mjöl till kavling)
1 3/4 dl kakao
Chokladkola
75 g mjölkchoklad
1 1/2 dl dulce de leche
2 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Intensiv kakao smak. Och jag rekomenderar att kavla degen med plastfolie över den, så slipper ni onödiga raseriutbrott.
Emelie
2021-05-31Inga-Lill: kan man frysa in kakorna med krämen emellan?
Inga-lill
2021-05-26Kan man frysa in kakorna med krämen emella?
Inga-lill
2021-05-26