Druvsalsa med hetta

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Druvsalsa med hetta

På sommaren blir det oftast mycket grillat och du kan därför variera rätten med den här annorlunda druvsalsan. Du blandar druvorna med salladslök, finhackad spansk peppar och olivolja och resultatet blir ett frisk, hett och utsökt tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Druvsalsa med hetta

Ingredienser

6 portioner
250 g gröna kärnfria vindruvor
250 g blåa kärnfria vindruvor
4 skivade salladslökar
1 finhackad spansk peppar
1/2 dl olivolja med citronsmak
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiskt gott. Ett härligt 'friskt' alternativ som tillbehör, till sommarens grillrätter.

    Annika

Testa liknande recept

  • Grillade vindruvor med vaniljglass
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ugnsrostade vindruvor med rosmarin
    Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Focaccia med vindruvor och rosmarin
    Betyg 4.6 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vindruvsglass
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pimm’s cup
    Betyg 2.6 av 5.88 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad