Cumberlandsås

Betyg 3.7 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Cumberlandsås

Cumberlandsås är en riktig klassiker: en kall sås som passar perfekt till vilt eller paté. Den har en sötaktig smak, som kommer från rödvinbärsgelé, apelsin och portvin.

Cumberlandsås

Ingredienser

4 portioner
rivet skal av 1 apelsin (1 apelsin motsvarar 1 msk rivet skal)
1 dl rödvinbärsgelé
1/2 tsk senapspulver
2 krm ingefära
2 msk pressad apelsinsaft
4 msk rött portvin
2 msk rött vin eller rött matlagningsvin
2 tsk majsstärkelse
1 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi459 KJ / 110 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater21 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

  • Rossini
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tre läskande sommardrinkar
    Betyg 3 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemgjord ginger beer
    Betyg 3.1 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pimm’s cup
    Betyg 2.6 av 5.88 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nöt & bärmixbollar
    Betyg 1.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad