Ginger beer är en fräsch och svalkande ingefärsdryck som du enkelt gör själv. Söt, syrlig och kryddig på samma gång. God att sippa på som drink eller som dryck till maten, gärna med asiatiska smaker. Men här skippar vi jäsningen och gör vår ginger beer alkoholfri.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2015
Kommentarer
Carina
8/26/2019Hej, jag funderar på att göra denna till en fest - men hur länge står den sig? Dvs hur lånbgt i förväg kan man göra den?
Redaktionen ICAse
8/29/2019Hej Carina! Den håller sig säkert 2-4 dagar. Om man vill att den ska vara lite spritsig vid servering bör man nog minska mineralvattnet när man gör den och sedan fylla på lite vid servering. Lycka till! Hälsningar Michelle
Therese
6/25/2018Är nog bättre att hälla på vattnet efteråt annars försvinner så mycket kolsyra, alternativt ta hälften först och hälften sen.
Redaktionen
5/25/2015Hej Maria! Använd allt - det är i samma skål, för du silar bort massan och använder enbart vätskan. Hälsningar Michelle