Crêpes med sparris och prästost
Här är ett läckert och luxuöst recept på crêpes med sparris och prästost. En otroligt god och elegant rätt med djupa, lyxiga smaker. Servera och njut dessa crêpes som de är, tillsammans med en sallad eller som förrätt.
Ingredienser
Fyllning
För alla
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: gör egna glutenfria pannkakor eller köp färdiga, glutenfria pannkakor. Byt ut mjölet i fyllningen mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och grädde samt laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölken mot havre-, soja- eller risdryck och använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre- eller sojabaserat alternativ. Uteslut osten och pensla med lite rapsolja istället.
Gör äggfri: gör egna äggfria pannkakor (se ICA.se).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer