Crème fraichesås med pepparrot

Denna lättlagade crème fraichesås med pepparrot är helt underbart god. Du gör den redan några timmar före servering genom att blanda crème fraiche med de övriga ingredienserna. Förvara den lena såsen svalt och övertäckt.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stHej! Jag undrar om den såsen passar bra till tuna skivor kall rostbiff? Mvh Ulrika
Ulrika
Hej Ulrika! Den kommer passa toppenbra till rostbiffen! Hälsningar Niclas
ICA-köket
Fungerar det att göra såsen en dag i förväg?
Ulrika
Hej ulrika! Det går bra att göra såsen dagen innan om du inte har i all pepparot. Bäst är att spara lite pepparot till serveringsdagen så inte såsen blir för stark. Hälsningar Niclas
ICA-köket
14 dl??
Staffan
Tack Staffan och Love för era kommentarer. Våra kockar har nu sett över receptet och anpassat det till 4 portioner. Vi har lagt mängderna till 25 portions receptet i tipstexten för den som önskar laga mat för många. Hälsningar Ulrika
ICA-köket