Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

Betyg 3.6 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

En dessert med inspiration hämtad från en cocktail som härstammar från 1880-talet. Detta är en dessertdrink/after dinner cocktail som på ett ljuvligt sätt kombinerar champagne och glass.

Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

Ingredienser

4 portioner
4 msk fläderblomssaft
champagne efter tycke och smak (alt sockerdricka)
vanilj- och jordgubbsglass (gärna Carte d´Or Crema de Mascarpone)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi757 KJ / 181 kCal
Fett9 g
Salt0.34 g
Kolhydrater19 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Sommar i Skinnarbo
    Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Citrondrink med fläder och hallon
    Betyg 4.9 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rabarber- och fläderdrink
    Betyg 3.7 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläderspritzer
    Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pim Jao
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad